برگزاری اولین کارگاه آموزشی سامانه یکپارچه کتابخانه دانشگاه جامع، به صورت آموزش برخط، ویژه مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی

۱۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۲ کد : ۳۷۵۶۶ اخبار
برای اولین بار، کارگاه آموزشی سامانه یکپارچه کتابخانه دانشگاه جامع علمی کاربردی و به صورت آموزش برخط، ویژه مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این کارگاه که با حضور رییس و معاون پژوهشی و همکاران مؤسسه آموزش عالی علمی­ کاربردی جهاد دانشگاهی و دکتر رسول ناصری، سرپرست مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه جامع برگزار شد، دکترعلیرضا  مجدالدین، رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی­کاربردی جهاد دانشگاهی در خصوص لزوم استقرار سامانه متمرکز و یکپارچه کتابخانه توضیحاتی ارائه کرد و گفت: یکی از آرزوهای ما دسترسی به سیستم کتابخانه متمرکز و همچنین دیجیتال برای کلیه مراکز دانشگاه جامع است که خوشبختانه این امکان فراهم شده است.

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه استفاده از فضا و امکانات مجازی مثل سیستم LMs  برای برگزاری کارگاه­ های آموزشی، باعث صرفه جویی در زمان، هزینه، تسهیل در امور و ... می شود،  امیدواریم این امکان برای سایر مراکز هم فراهم شود تا بهترین نتیجه و بهره ­وری را داشته باشیم.

در ادامه  دکتر رسول ناصری، سرپرست مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه ضمن ارائه ویژگی ها و امکانات سامانه یکپارچه کتابخانه و دلیل انتخاب نرم افزار ثنا برای این منظور، از راه­ اندازی کتابخانه دیجیتال و مرکز اسناد مبتنی بر این سامانه در آینده نزدیک خبر داد و ابراز امیدواری کرد دیگر مؤسسات آموزش عالی علمی کاربردی نیز همانند جهاد دانشگاهی، امکان آموزش برای مراکز آموزشی خود را فراهم آورند.

در این کارگاه آموزشی که بیش از 40 مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی از طریق LMS و به صورت آموزش برخط شرکت کردند، نحوه فهرست نویسی، امانت و استفاده از سامانه جهت بارگذاری کتب مراکز، آموزش داده شد و شرکت کنندگان به صورت کارگاهی با دسترسی های داده شده، ورود اطلاعات کرده و ضمن آشنایی با سامانه پرسش های خود را مطرح کردند.

هم اکنون این سامانه به آدرس http://libtest.uast.ac.ir در دسترس مراکز آموزشی و دانشجویان قرار دارد.