استقرار سامانه آموزشی "هم آوا"

۲۳ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۱ کد : ۳۷۶۰۸ اخبار
با استقرار بخش های اصلی سامانه "هم آوا" مطابق تقویم دانشگاه، تقریبا تمامی فرآیندهای آموزشی بر بستر فناوری اطلاعات و با استفاده از امکانات موجود دانشگاه فراهم شد.
استقرار سامانه آموزشی "هم آوا"

با استقرار بخش­ های اصلی سامانه "هم آوا" مطابق تقویم دانشگاه، تقریبا تمامی فرآیند­های آموزشی بر بستر فناوری اطلاعات و با استفاده از امکانات موجود دانشگاه فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهندس بهروز غلامپور، مدیر­کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیان این خبر اعلام کرد، با تغییر و انتقال اطلاعات از سامانه "سجاد" به سامانه "هم آوا"  مشکلات عمده موجود در سامانه آموزش قبلی، مرتفع شده و تمام زیر سیستم­ های اصلی درگیر با مسائل آموزشی دانشگاه شامل زیر سیستم ثبت­ نام، انتخاب واحد، انتقال، مهمان، انتقال توام با تغییر رشته، تغییر رشته، مدیریت اطلاعات دانشجویان، مدیریت اطلاعات پایه دانشگاه، فارغ التحصیلی و از همه مهم تر و پیچیده­ تر زیر سیستم شهریه باعث افزایش چشمگیر رضایتمندی در واحدهای استان، مراکز و دانشجویان شده است.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات در ادامه گفت: البته ارتقاء و جابجایی در زمان اندک همواره با مشکلاتی همراه است که با تقویت زیرساخت شبکه و منابع پردازشی و بهینه سازی، به مقدار قابل توجهی از این مشکلات کاسته شده است.

وی در خاتمه اظهار داشت، امیدواریم با تکمیل و بومی­ سازی این سامانه در ترم آتی شاهد فرآیند ثبت­ نام، انتخاب واحد و سایر خدمات آموزشی باشیم.