افتتاح چهارمین کنگره ملی آموزش­ های عالی مهارت، فناوری و اشتغال

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۵ کد : ۳۷۹۵۵ اخبار
چهارمین کنگره ملی آموزش عالی مهارت، فناوری و اشتغال، فردا با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح می­ شود.
افتتاح چهارمین کنگره ملی آموزش­ های عالی مهارت، فناوری و اشتغال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، چهارمین کنگره ملی آموزش عالی مهارت، فناوری و اشتغال سه شنبه 24 بهمن ماه 96 با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تهران افتتاح می­ شود.

همچنین در این کنگره ضمن تقدیر از پژوهشگران برتر، کارگاه­ های آموزشی با حضور اساتید برجسته در تالار علامه امینی دانشگاه تهران (واقع در ساختمان کتابخانه مرکزی) و دیگر سالن­ های آن مجموعه برگزار می­ شود.

مدیرکل دفتر همکاری­­ های علمی و بین­ المللی دانشگاه جامع علمی­ کاربردی از حضور پروفسور ویلدینگ Prof. Wilding) )، ارائه سخنرانی و همچنین برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص آموزش عالی مهارتی کشور آلمان خبر داد.

دکتر دلاور در ادامه گفت: پروفسور ویلدینگ استاد دانشگاه مانهایم آلمان بوده و در زمینه فناوری الکترونیک و آموزش ­های آکادمیک مهارتی، فردی برجسته و صاحب نظر است.