حضور چشمگیر دانشگاه جامع علمی کاربردی در هفدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران

۰۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۸ کد : ۴۰۲۳۷ اخبار
هفدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران با حضور جشمگیر و موثر دانشگاه جامع علمی کاربردی، مصداق عینی ارتباط صنعت و دانشگاه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محمد حسین موسی زاده سرپرست دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف معرفی دوره‌های آموزشی مقطع‌دار و کوتاه مدت مرتبط با شیرینی و شکلات، معرفی مراکز مجری دوره‌های مرتبط با شیرینی و شکلات، پتانسیل سنجی تدوین دوره‌ها توسط شرکت‌های حاضردر نمایشگاه، پذیرش خبرگان صنعت شیرینی و شکلات و معرفی استارت‌آپ‌ شیرینی و شکلات دانشگاه در هفدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران حضور یافت.

وی با اشاره به دستاوردهای حضور دانشگاه در نمایشگاه شیرینی و شکلات افزود: مهمترین دستاورد عام این حضور، برقراری ارتباط میان صنعت و دانشگاه بود و در خصوص دستاوردهای خاص می‌توان به شناخت نیاز صنایع کوچک به مشاوره‌های تخصصی، مشاوره در خصوص مالکیت فکری و ثبت اختراع اشاره کرد.

سرپرست دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه اظهار داشت: با توجه به این نکته که نمایشگاه‌ها محیط‌های مناسبی برای معرفی استارت‌آپ‌های تخصصی مستند، دانشگاه جامع علمی کاربردی از این پس حضوری پرقدرت و هدفمند در نمایشگاه‌های تخصصی خواهد داشت.

گفتنی است: نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران، رویدادی بین المللی و از معتبرترین و معروف‌ترین نمایشگاه‌های تخصصی حوزه شیرینی و شکلات در خاورمیانه است. این نمایشگاه که قدمت زیادی دارد در امسال نیز، هفدهمین دوره خود را 24 تا 27 شهریور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران پشت سرگذارد.