تفاهم نامه همکاری دانشگاه با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها

۰۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۵ کد : ۴۰۷۷۰ اخبار
با هدف ایجاد و گسترش همکاری های آموزشی، پژوهشی و علمی، دانشگاه جامع علمی کاربردی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی­ کاربردی، تفاهم­ نامه همکاری بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه­ ها با موضوع انتشار و توزیع کتب دروس عمومی با نام و نشان دفتر نشر معارف نهاد و دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراکز آموزشی دانشگاه در سراسر کشور، امضا شد.

همچنین عرضه کتاب­ های درسی دفتر نشر معارف به صورت الکترونیک از طریق سامانه مجازی دانشگاه، برگزاری کارگاه های آموزشی و سمینارهای مشترک، بهره برداری از امکانات چاپ و نشر و چاپخانه نهاد و توزیع کتاب­ های درسی مورد نیاز دانشگاه از طریق مراکز عرضه کتاب نهاد از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.