به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی صورت گرفت:

گسترش همکاری های کارآفرینانه میان دانشگاه جامع و دانشگاه علوم پزشکی بابل

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۱ کد : ۴۱۰۶۱ اخبار
به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی و به منظور تقویت اکوسیستم کارآفرینی در استان مازندران، نشست مشترکی بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این رویداد علمی محصولات، فناوری ها و توانمندی های دانشجویان، هسته­ ها و واحدهای فناور در حوزه بهداشت، کشاورزی سلامت و پزشکی و  تولید محصولات کشاورزی دانش بنیان ارائه و به نمایش گذاشته شد. سپس در جلسه جمع­ بندی، راهکارهای مشترک زیر برای ادامه همکاری کارآفرینانه دو مرکز رشد دانشگاه و مرکز نوآوری پهپاد، پیشنهاد و برنامه ریزی شد:

1. معرفی محصولات فناورانه پهپاد اورژانس هوایی، پهپاد ناجی غریق، کارلا یا داروی کاهنده قند خون، غذاهای پروبیوتیک و پری بیوتیک شامل فرآورده­ های بدون شکر و کم­ کالری با استفاده از جلبک­­ها، چای با شیرین کننده استویا و تخت هوشمند بیمارستانی به بخش­ های ذی­­ربط دانشگاه علوم پزشکی بابل
  2. تسهیل­ گری دانشگاه علوم پزشکی بابل در زمینه صدور مجوزهای بهداشتی و سلامت برای تولید انبوه و عرضه به بازار محصولات فناورانه
  3.  اجرای رویداد کارآفرینی تک ­شو توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران جهت معرفی فناوری ها به خانواده دانشگاه علوم پزشکی بابل
  4. برگزاری دوره آموزش مربی حرفه ای کسب و کار(منتورینگ) توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران برای اساتید دانشگاه علوم پزشکی بابل
  5. برگزاری رویداد شتاب با همکاری دو مرکز رشد برای شکل گیری و توسعه استارت­ آپ­ های حوزه های بهداشت، سلامت و پزشکی

در این نشست مشترک، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، رئیس مرکز تحقیقات بیماری­ های غیر واگیر کودکان بابل، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، رئیس مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل و معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل حضور داشتند.