سی و سومین دوره سمینارهای سالانه کارخانه‌های قند و شکر ایران

۲۵ اسفند ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۶۱۰۱ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۴۳۷
سی و سومین دوره سمینارهای سالانه کارخانه‌های قند و شکر ایران در روزهای اول و دوم تیرماه1390 در شهر مشهد برگزار خواهد شد.
   سی و سومین دوره سمینارهای سالانه کارخانه‌های قند و شکر ایران

سی و سومین دوره سمینارهای سالانه کارخانه‌های قند و شکر ایران

   سی و سومین دوره سمینارهای سالانه کارخانه‌های قند و شکر ایران در روزهای اول و دوم تیرماه1390  در محل تالار گردهمایی شکر مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران با همكاری انجمن صنفی كارخانه‌های قند و شكر ایران و دانشگاه جامع علمی – كاربردی در شهر مشهد برگزار خواهد شد.

        بدین‌وسیله از علاقمندان به ارائه مقاله در این سمینار دعوت می‌شود مقاله‌ های خود را در زمینه موضوعات زیر تهیه نموده و دو نسخه از اصل مقاله را همراه با CD و فرم پرشده اعلام آمادگی شرکت در سمینار حداکثر تا پانزدهم اردیبهشت1390 به دفتر مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران (مشهد - صندوق پستی 3153- 91375) ارسال فرمایند. مقالات رسیده در صورت قبول هیات بررسی مقالات برای سخنرانی در سمینار و یا تهیه پوستر انتخاب خواهند شد و برای مقالات انتخاب شده جوایزی در نظر گرفته می‌شود. عزیزانی كه مقاله آن‌ها برای ایراد سخنرانی مورد تایید و پذیرش قرار گرفته باشد از پرداخت هزینه ثبت‌نام در سمینار معاف خواهند بود و برای مقالات پذیرفته شده به صورت پوستر تسهیلاتی در نظر گرفته خواهد شد.

موضوعات قابل طرح در سمینار:

* بخش عمومی :

1- برنامه پیشنهادی به دولت در ارتباط با نحوه احیای صنعت قند

2-  سیاست‌های تعرفه‌ای مناسب برای واردات شکر

3- اثرات هدفمندكردن یارانه‌ها بر صنایع قند و غذای كشور

4-ضرورت ایجاد هیات عالی برای نظارت بر صنعت قند

5- بررسی و تحلیل وضعیت تولید و قیمت شكر در جهان در سال 11 - 2010

6- طرح تنظیم بازار صنعت قند و شکر در کشور

7- مقایسه قیمت تمام شده شکر در ایران و جهان

8-سهم قند وشکر در سبد هزینه خانوار

9- اثرات واردات بی‌رویه شکر بر زنجیره تولید شکر در کشور (صنایع جانبی – خوراک دام – ایجاد اشتغال خانوار)

10- فروش محصول تولیدی كارخانه‌های قند و شكر و بازرگانی در صنعت قند

11- عارضه‌یابی در صنعت قند چغندری و نیشکری ایران

12- تاثیر طرح تحول اقتصادی بر صنعت قند و شکر و هدفمند‌كردن یارانه‌ها برای صنعت قند و فرآورده‌های جنبی

* بخش تکنولوژی :

1- روش‌های کاهش قیمت‌تمام شده شکر در صنعت قند كشور در دو بخش نیشکری و چغندری

2- بررسی آثار هدفمند كردن یارانه‌ها بر كشاورزی تولید چغندر قند و نیشكر

3- بررسی آثار هدفمند‌كردن یارانه‌ها در عرضه حامل‌های انرژی و اثرات آن بر صنایع قند كشور

4- نقش فرآورده‌های جانبی صنایع قند در ارز آوری صادرات غیرنفتی

5- مزایا و مضرات تصفیه شکر خام در کشور

6- بررسی بهره‌وری صنعت قند ایران پس از انقلاب اسلامی

7- استفاده از اتوماسیون و فناوری جدید و نرم‌افزارهای موجود در برنامه‌های توسعه و بهینه‌سازی صنایع قند چغندر و نیشكر

8-  بهینه‌سازی مصرف سوخت و انرژی در صنایع قند چغندری و نیشكری

9- نقش و پتانسیل تولید صنایع جانبی و فرآورده‌های جنبی در صنعت قند و شکر (خمیرمایه، اسید استیک ، الکل و ...) و اهمیت آن

10- كاهش ضایعات برداشت و نگهداری چغندرقند

11- امكان‌سنجی تولید انواع شكرهای مخصوص در كشور

12- لزوم ایجاد تنوع در بسته بندی محصول تولیدی جهت مصارف خانوار و صنعتی

13- تولید اتانول در صنایع قند ایران و جهان به عنوان سوخت مكمل

14- مزایای تولید و مصرف شکر مایع در صنایع قند کشور

15- نقش كیفیت شكر خام در كاهش ضریب تبدیل آن به شكر سفید

* بخش کشاورزی :

1- انتخاب زمین مناسب كشت چغندر و نیشكر

1-1- رعایت تناوب زراعی برای كشت چغندرقند

2- روشهای تهیه زمین و آماده‌سازی بستر بذر

3- زمان و شیوه‌های كاشت، آرایش بوته‌ها و تنظیم تراكم مناسب

4- سیستم‌های آبیاری مناسب و كم آبیاری با تاكید بر افزایش راندمان مصرف آب

5- عناصر غذایی پرمصرف ، كم مصرف و كودهای زیستی و اثرات آن بر عملكرد كمی و كیفی

 5-5- تاثیر عناصر غذایی و استفاده از کودهای زیستی در زراعت چغندرقند

6- برداشت صحیح چغندرقند و روش‌های نگهداری آن در مزرعه و سیلو كارخانه‌های قند

7- مدیریت بهینه آفات، بیماری‌ها و علف های هرز زراعت چغندرقند و نیشکر

8- مكانیزاسیون تهیه زمین، كاشت، داشت و برداشت چغندرقند

8-8- بهبود و توسعه مکانیزاسیون در زراعت چغندرقند

9- پهنه‌بندی مناطق مناسب كشت و كشت پاییزه چغندرقند

10- تاثیر تنش‌های محیطی بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند

11- رعایت اصول صحیح آبیاری مزارع چغندرقند و كنترل زه  آب مزارع نیشکر و بهینه‌سازی مصرف آب

12– نقش كنترل محصول در دوره رشد مزارع نیشكر

 13-تاثیر شرایط اقلیمی بر کمیت و کیفیت چغندرقند

14- نظام‌های بهره برداری و مدیریت مزرعه

15- خصوصی‌سازی تحقیقات و تولید بذر چغندرقند

16- بررسی مسائل مربوط به كشت ارگانیك چغندرقند

17- تعیین پراكنش بیماری‌های مهم چغندرقند در مناطق مختلف كشور

* بخش آموزش :

1-اهداف آموزشی مركز و دانشگاه جامع علمی - كاربردی تكنولوژی صنایع قند وغذایی

2- نیاز آموزش علمی – كاربردی برای رشته‌های مورد نیاز در صنعت قند كشور

3- نقش آموزش علمی – كاربردی در تربیت نیروی زیست محیطی، بهینه‌سازی انرژی، حسابداری و مدیریت بازرگانی

4- نقش تحقیق و توسعه در صنعت قند کشور

5- نقش شرکت‌های مهندسی مشاور در صنعت قند

6- نقش نیروی انسانی آموزش دیده در صنعت قند

* بخش محیط زیست :

1- استفاده بهینه از ضایعات و پس‌ماند كارخانه‌های قند و شكر كشور

2- مزایای زیست محیطی اتانول سوختی

3- بهینه‌سازی مصرف آب در خط تولید كارخانه‌های قندوشكر كشور

4- روشهای موفق تصفیه فاضلاب کارخانه‌های قند

5- نقش بهینه‌سازی مصرف انرژی در محیط زیست

6- رابطه بین رعایت محیط زیست و صنعت پایدار