سی و سومین دوره سمینارهای سالانه کارخانههای قند و شکر ایران
سی و سومین دوره سمینارهای سالانه کارخانههای قند و شکر ایران
سی و سومین دوره سمینارهای سالانه کارخانههای قند و شکر ایران در روزهای اول و دوم تیرماه1390 در محل تالار گردهمایی شکر مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران با همكاری انجمن صنفی كارخانههای قند و شكر ایران و دانشگاه جامع علمی – كاربردی در شهر مشهد برگزار خواهد شد.
بدینوسیله از علاقمندان به ارائه مقاله در این سمینار دعوت میشود مقاله های خود را در زمینه موضوعات زیر تهیه نموده و دو نسخه از اصل مقاله را همراه با CD و فرم پرشده اعلام آمادگی شرکت در سمینار حداکثر تا پانزدهم اردیبهشت1390 به دفتر مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران (مشهد - صندوق پستی 3153- 91375) ارسال فرمایند. مقالات رسیده در صورت قبول هیات بررسی مقالات برای سخنرانی در سمینار و یا تهیه پوستر انتخاب خواهند شد و برای مقالات انتخاب شده جوایزی در نظر گرفته میشود. عزیزانی كه مقاله آنها برای ایراد سخنرانی مورد تایید و پذیرش قرار گرفته باشد از پرداخت هزینه ثبتنام در سمینار معاف خواهند بود و برای مقالات پذیرفته شده به صورت پوستر تسهیلاتی در نظر گرفته خواهد شد.
موضوعات قابل طرح در سمینار:
* بخش عمومی :
1- برنامه پیشنهادی به دولت در ارتباط با نحوه احیای صنعت قند
2- سیاستهای تعرفهای مناسب برای واردات شکر
3- اثرات هدفمندكردن یارانهها بر صنایع قند و غذای كشور
4-ضرورت ایجاد هیات عالی برای نظارت بر صنعت قند
5- بررسی و تحلیل وضعیت تولید و قیمت شكر در جهان در سال 11 - 2010
6- طرح تنظیم بازار صنعت قند و شکر در کشور
7- مقایسه قیمت تمام شده شکر در ایران و جهان
8-سهم قند وشکر در سبد هزینه خانوار
9- اثرات واردات بیرویه شکر بر زنجیره تولید شکر در کشور (صنایع جانبی – خوراک دام – ایجاد اشتغال خانوار)
10- فروش محصول تولیدی كارخانههای قند و شكر و بازرگانی در صنعت قند
11- عارضهیابی در صنعت قند چغندری و نیشکری ایران
12- تاثیر طرح تحول اقتصادی بر صنعت قند و شکر و هدفمندكردن یارانهها برای صنعت قند و فرآوردههای جنبی
* بخش تکنولوژی :
1- روشهای کاهش قیمتتمام شده شکر در صنعت قند كشور در دو بخش نیشکری و چغندری
2- بررسی آثار هدفمند كردن یارانهها بر كشاورزی تولید چغندر قند و نیشكر
3- بررسی آثار هدفمندكردن یارانهها در عرضه حاملهای انرژی و اثرات آن بر صنایع قند كشور
4- نقش فرآوردههای جانبی صنایع قند در ارز آوری صادرات غیرنفتی
5- مزایا و مضرات تصفیه شکر خام در کشور
6- بررسی بهرهوری صنعت قند ایران پس از انقلاب اسلامی
7- استفاده از اتوماسیون و فناوری جدید و نرمافزارهای موجود در برنامههای توسعه و بهینهسازی صنایع قند چغندر و نیشكر
8- بهینهسازی مصرف سوخت و انرژی در صنایع قند چغندری و نیشكری
9- نقش و پتانسیل تولید صنایع جانبی و فرآوردههای جنبی در صنعت قند و شکر (خمیرمایه، اسید استیک ، الکل و ...) و اهمیت آن
10- كاهش ضایعات برداشت و نگهداری چغندرقند
11- امكانسنجی تولید انواع شكرهای مخصوص در كشور
12- لزوم ایجاد تنوع در بسته بندی محصول تولیدی جهت مصارف خانوار و صنعتی
13- تولید اتانول در صنایع قند ایران و جهان به عنوان سوخت مكمل
14- مزایای تولید و مصرف شکر مایع در صنایع قند کشور
15- نقش كیفیت شكر خام در كاهش ضریب تبدیل آن به شكر سفید
* بخش کشاورزی :
1- انتخاب زمین مناسب كشت چغندر و نیشكر
1-1- رعایت تناوب زراعی برای كشت چغندرقند
2- روشهای تهیه زمین و آمادهسازی بستر بذر
3- زمان و شیوههای كاشت، آرایش بوتهها و تنظیم تراكم مناسب
4- سیستمهای آبیاری مناسب و كم آبیاری با تاكید بر افزایش راندمان مصرف آب
5- عناصر غذایی پرمصرف ، كم مصرف و كودهای زیستی و اثرات آن بر عملكرد كمی و كیفی
5-5- تاثیر عناصر غذایی و استفاده از کودهای زیستی در زراعت چغندرقند
6- برداشت صحیح چغندرقند و روشهای نگهداری آن در مزرعه و سیلو كارخانههای قند
7- مدیریت بهینه آفات، بیماریها و علف های هرز زراعت چغندرقند و نیشکر
8- مكانیزاسیون تهیه زمین، كاشت، داشت و برداشت چغندرقند
8-8- بهبود و توسعه مکانیزاسیون در زراعت چغندرقند
9- پهنهبندی مناطق مناسب كشت و كشت پاییزه چغندرقند
10- تاثیر تنشهای محیطی بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند
11- رعایت اصول صحیح آبیاری مزارع چغندرقند و كنترل زه آب مزارع نیشکر و بهینهسازی مصرف آب
12– نقش كنترل محصول در دوره رشد مزارع نیشكر
13-تاثیر شرایط اقلیمی بر کمیت و کیفیت چغندرقند
14- نظامهای بهره برداری و مدیریت مزرعه
15- خصوصیسازی تحقیقات و تولید بذر چغندرقند
16- بررسی مسائل مربوط به كشت ارگانیك چغندرقند
17- تعیین پراكنش بیماریهای مهم چغندرقند در مناطق مختلف كشور
* بخش آموزش :
1-اهداف آموزشی مركز و دانشگاه جامع علمی - كاربردی تكنولوژی صنایع قند وغذایی
2- نیاز آموزش علمی – كاربردی برای رشتههای مورد نیاز در صنعت قند كشور
3- نقش آموزش علمی – كاربردی در تربیت نیروی زیست محیطی، بهینهسازی انرژی، حسابداری و مدیریت بازرگانی
4- نقش تحقیق و توسعه در صنعت قند کشور
5- نقش شرکتهای مهندسی مشاور در صنعت قند
6- نقش نیروی انسانی آموزش دیده در صنعت قند
* بخش محیط زیست :
1- استفاده بهینه از ضایعات و پسماند كارخانههای قند و شكر كشور
2- مزایای زیست محیطی اتانول سوختی
3- بهینهسازی مصرف آب در خط تولید كارخانههای قندوشكر كشور
4- روشهای موفق تصفیه فاضلاب کارخانههای قند
5- نقش بهینهسازی مصرف انرژی در محیط زیست
6- رابطه بین رعایت محیط زیست و صنعت پایدار
