رزومه 1
مشخصات همکاران معاونت پژوهش و فناوری
مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی
الف- مشخصات فردی:
نام و نام خانوادگی: مسعود ذوالفقاری
رشته و مدرك تحصیلی: کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی
حوزه فعالیت: تحصیلات تکمیلی، کارآفرینی
نشانی محل كار: تهران، میدان ولیعصر، بلوار کشاورز، خیابان شهید کبکانیان، کوی فرگاه، شماره 6 ،
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، طبقه اول
تلفن محل كار: 42573127
دورنگار:
پست الكترونیكی:
ب-سوابق اجرایی:
عضو هیات علمی دانشگاه
معاونت آموزش و پژوهش مركز علمی كاربردی صنایع غلات قائم
مدیر اداری مالی مركز علمی كاربردی مینو خرمدره
مدیر آموزش و پژوهش مركز علمی كاربردی مینو خرمدره
عضو شورای سیاست گذاری نشریه علمی تخصصی نان و شیرینی از سال 1388 الی 1390
عضو شورای سیاست گذاری و ممیزی اساتید مرکز علمی کاربردی غلات 1390 الی 1392
ناظر واحد استان تهران در جلسه مصاحبه دانشجویان دوره ارشد
عضو کمیته علمی اولین کمپ کارافرینی
عضو کمیته علمی و اجرایی نمایشگاه اشتغال و توسعه کارافرینی
ج- سوابق آموزشی و تحصیلی:
كارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی
عنوان پایان نامه: بررسی میزان فلزات سنگین در نانهای سنتی شهر تهران
د-سوابق پژوهشی:
- تدوین رشته مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی
- عضو اصلی کمیته بازنگری رشته های صنایع غذایی گرایش تولید نان و صنعت شیرینی و صنایع آرد در دانشگاه جامع علمی کاربردی
عضو اصلی کمیته تدوین رشته تک پودمان(MBA گرایش بازار یابی در صنایع غذایی)
مسئول کارآفرینی مرکز علمی کاربردی غلات در دانشگاه جامع علمی کاربردی
عضو کار گروه بازنگری رشته مهندسی فناوری بسته بندی(در دست اقدام)
ردیف
عنوان مقاله
نام مجله
سال انتشار
نام نویسندگان به ترتیب ذکر شده در مقاله
1
بررسی میزان فلزات سنگین در نانهای سنتی شهر تهران
اقتصاد سبز
1392
مسعود ذوالفقاری
ردیف
عنوان مقاله
نام کنفرانس یا سمینار یا همایش
سال برگزاری
محل برگزاری
نام نویسندگان به ترتیب ذکر شده در مقاله
1
بررسی میزان فلزات سنگین در نانهای سنتی شهر تهران
اولین کنگره ملی نان
1391
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
مسعود ذوالفقاری
ردیف
عنوان سمینار
سال برگزاری
محل برگزاری
1
ورود گندم دروم به بازار بورس
1388
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
2
رتبه بندی واحد های تولید نان
1388
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
ه- عضویت در انجمنهای علمی:
عضو فعال و پیوسته انجمن علوم فناوری غلات ایران ( وابسته به وزارت علوم و تحقیقات)
و- توانمندی ها و مهارت ها :
ردیف
نام موسسه
عنوان دوره
1
CCPLنروژ
OHSAS 18001
2
CCPLنروژ
ISO22000
3
URS انگلیس
ISO19011(AUDIT) ممیزی ایزو 9000 و ایزو 14000
4
URSانگلیس
ISO27001
5
آموزش عالی جهاد کشاورزی
کاربرد استارتر ها در صنایع لبنی
6
دانشگاه جامع علمی کاربردی
طرح دانش افزایی اعضای هیات علمی
7
دانشگاه جامع علمی کاربردی
کارگاه پروپوزال نویسی
8
دانشگاه جامع علمی کاربردی
کارگاه مراکز رشد خوشه های فناوری
ردیف
نام طرح تحقیقاتی
کار فرما
سال اجرا طرح
سمت در طرح
1
بررسی نان های سنتی تهران
انجمن علمی غلات
1391
مسئول اجرایی
2
ممیزی علم غلات
ریاست جمهوری
1390
همکار
سایر:
دارای مدرک ICDL و آشنایی کامل با نرم افزارهای کامپیوتر
آشنایی کامل با سخت افزار کامپیوتر
گذراندن دوره minitab در شرکت CCPL نروژ
