برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت های نوپای گز ، شیرینی ، کیک و بیسکویت

۲۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۶۳۶۳ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۲۳۶
برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت های نوپای گز ، شیرینی ، کیک و بیسکویت (startup) شبکه مراکز رشدخوشه‌های فناوری دانشگاه باهمکاری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان اصفهان، مرکز رشد خوشه فناوری‌های گز،شیرینی،شکلات و صنایع وابسته اصفهان و مرکز رشد خوشه فناوری‌های بیسکویت و صنایع وابسته زنجان اقدام به برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت‌های نوپای گز،شیرینی،کیک و بیسکویت نمود.
برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت های نوپای گز ، شیرینی ، کیک و بیسکویت

شبکه مراکز رشدخوشه‌های فناوری دانشگاه با همکاری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان اصفهان، مرکز رشد خوشه فناوری‌های گز، شیرینی،شکلات و صنایع وابسته اصفهان و مرکز رشدخوشه فناوری‌های بیسکویت و صنایع وابسته زنجان درتاریخ 16 الی 18 مهرماه 1393 درشهر اصفهان باهدف یادگیری وتجربه روش‌های نوین شروع کسب و کار در صنعت موادغذایی اقدام به برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت‌های نوپای گز،شیرینی،کیک وبیسکویت نمود.

در این برنامه که به مدت 30 ساعت و در محل مرکز آموزش علمی کاربردی عتیق و هتل سفیر برگزار شد، شرکت‌کنندگانی شامل متخصصان حرفه گز، شیرینی، شکلات و بیسکویت، طراحان، مدیران تجاری، عاشقان کسب و کارهای نوین و بازاریاب‌های حرفه‌ای ایده­ های خود را در این زمینه ارائه نمودند.

از بین 40 ایده ارائه شده در روز نخست، 8 ایده برتر انتخاب شده و به تشکیل گروه پرداختند. در روزهای دوم و سوم گروه­ های تشکیل شده تحت نظر آموزش مربیان متخصص در زمینه گز، شیرینی، شکلات، بیسکویت و کسب و کار، به یادگیری اصول پایه در ایده‌پردازی و تبدیل آن به عمل پرداختند.

در پایان روز سوم 8 گروه تشکیل شده به ارائه محصول خود در حضور داوران پرداختند. در پایان و بر اساس رای داوران، گروه مامان پیچ مقام نخست، گروه اسطوره­ ها مقام دوم و گروه شکر سبز مقام سوم را بدست آوردند. برای اطلاعات بیشتر به وب سایت www.uastartup.ir مراجعه نمایید.

gaz-b_gif.jpg

dsc_02621.jpg

dsc_0266.jpg

dsc_0249.jpg

dsc_0236.jpg