برگزاری استارت آپ صنایع غذایی با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

۲۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۶۳۹۶ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۳۸۲
برگزاری استارت­آپ صنایع غذایی با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری    
برگزاری استارت آپ صنایع غذایی با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری دانشگاه جامع علمی­ کاربردی باهدف یادگیری و تجربه روش‌های نوین شروع کسب‌وکار در صنعت مواد غذایی اقدام به برگزاری استارت­آپ تخصصی صنایع غذایی در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در تاریخ 24/9/1393 الی 26/9/1393 نمود.

تعریف استارت­آپ: استارتاپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسب‌وکار تکرارپذیر و مقیاس‌پذیر به وجود آمده است و رویدادی سه­ روزه می­باشد.

در این برنامه شرکت‌کنندگان پرانگیزه‌ای من‌جمله متخصصان صنایع غذایی، طراحان، مدیران تجاری، عاشقان کسب‌وکارهای نوین و بازاریاب‌های حرفه‌ای گرد هم آمدند تا در طی این دوره ایده‌هایشان را مطرح نمایند، گروه تشکیل دهند و ایده‌های منتخب را به مرحله اجرا برسانند. شرکت در این رویداد به شرکت‌کنندگان می‌آموزد که با افزایش مهارت‌های فردی و کار تیمی و بر پایه اصول علمی، ایده‌های خود را به کسب‌وکارهای سود ده و پایدار تبدیل نمایند. حضور مربیان متخصص درزمینه صنایع غذایی و کسب‌وکار، به کسب تجربه و یادگیری اصول پایه در ایده‌پردازی و تبدیل آن به عمل کمک می­نماید.

 

 همچنین حضور شرکت‌ها و داوران مطرح و صاحب ­نام درزمینه صنایع غذایی شانس برخورداری از حمایت‌های مادی و معنوی را برای شرکت‌کنندگان به وجود می­آورد. این رویداد با سخنرانی جناب آقای دکتر فلاحی ­آرزودار معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی­ کاربردی افتتاح گردید. جناب آقای دکتر محمدحسین موسی­ زاده مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم افتتاحیه رویداد استارت­آپ صنایع غذایی (­سالن همایش خلیج‌فارس، محل دائمی نمایشگاه­های بین‌المللی تهران) گفتند: طی فراخوانی که یک ماه پیش اعلام شد حدود 100 ایده در زمینه صنایع غذایی به ما معرفی شد که از این 100 ایده درنهایت سه ایده برای سرمایه­گذاری به سرمایه­گذاران معرفی می­شود. آقای دکتر موسی­زاده ادامه دادند: همه داوران این رویداد دارای تخصص در زمینه صنایع غذایی هستند که در مدت 54 ساعت (30 ساعت مفید) ایده ­ها را موردبررسی قرار داده و درنهایت 3 ایده که ارزش سرمایه­ گذاری داشته باشند را به سرمایه‌گذاران معرفی می­ نمایند. در روز اول این رویداد صاحبان ایده به ارائه ایده خود پرداختند بخش مرتبط با آموزش­های تخصصی و آموزش­های مرتبط با کسب‌وکار در روز 25 و 26 آذرماه در مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع غلات قائم (عج) برگزار شد و درنهایت 3 ایده منتخب به سرمایه­ گذاران معرفی شد.

 

اسامی و مشخصات ایده ­های برتر:

  • نام طرح: کروسان تخمیری غنی­ شده با انواع آنتی ­اکسیدان­ها و امگا 3 حاوی مغذی غنی­ شده با انواع فبیرها/ مهندس یاسر اینان­لو، سمیرا داحی و سارا غفاری
  • نام طرح: نان غنی­ شده با آنتی ­اکسیدان­های طبیعی/  مهندس محمد باقر سابقی، رقیه ایازیان و سمیرا داحی
  • نام طرح: کیک بمب کوچولو/ مهندس محمد شریفی، فاطمه ممیوند و فاطمه ابرچاهی