برگزاری استارت آپ صنایع غذایی با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی باهدف یادگیری و تجربه روشهای نوین شروع کسبوکار در صنعت مواد غذایی اقدام به برگزاری استارتآپ تخصصی صنایع غذایی در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در تاریخ 24/9/1393 الی 26/9/1393 نمود.
تعریف استارتآپ: استارتاپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسبوکار تکرارپذیر و مقیاسپذیر به وجود آمده است و رویدادی سه روزه میباشد.
در این برنامه شرکتکنندگان پرانگیزهای منجمله متخصصان صنایع غذایی، طراحان، مدیران تجاری، عاشقان کسبوکارهای نوین و بازاریابهای حرفهای گرد هم آمدند تا در طی این دوره ایدههایشان را مطرح نمایند، گروه تشکیل دهند و ایدههای منتخب را به مرحله اجرا برسانند. شرکت در این رویداد به شرکتکنندگان میآموزد که با افزایش مهارتهای فردی و کار تیمی و بر پایه اصول علمی، ایدههای خود را به کسبوکارهای سود ده و پایدار تبدیل نمایند. حضور مربیان متخصص درزمینه صنایع غذایی و کسبوکار، به کسب تجربه و یادگیری اصول پایه در ایدهپردازی و تبدیل آن به عمل کمک مینماید.

همچنین حضور شرکتها و داوران مطرح و صاحب نام درزمینه صنایع غذایی شانس برخورداری از حمایتهای مادی و معنوی را برای شرکتکنندگان به وجود میآورد. این رویداد با سخنرانی جناب آقای دکتر فلاحی آرزودار معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی افتتاح گردید. جناب آقای دکتر محمدحسین موسی زاده مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم افتتاحیه رویداد استارتآپ صنایع غذایی (سالن همایش خلیجفارس، محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران) گفتند: طی فراخوانی که یک ماه پیش اعلام شد حدود 100 ایده در زمینه صنایع غذایی به ما معرفی شد که از این 100 ایده درنهایت سه ایده برای سرمایهگذاری به سرمایهگذاران معرفی میشود. آقای دکتر موسیزاده ادامه دادند: همه داوران این رویداد دارای تخصص در زمینه صنایع غذایی هستند که در مدت 54 ساعت (30 ساعت مفید) ایده ها را موردبررسی قرار داده و درنهایت 3 ایده که ارزش سرمایه گذاری داشته باشند را به سرمایهگذاران معرفی می نمایند. در روز اول این رویداد صاحبان ایده به ارائه ایده خود پرداختند بخش مرتبط با آموزشهای تخصصی و آموزشهای مرتبط با کسبوکار در روز 25 و 26 آذرماه در مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع غلات قائم (عج) برگزار شد و درنهایت 3 ایده منتخب به سرمایه گذاران معرفی شد.

اسامی و مشخصات ایده های برتر:
- نام طرح: کروسان تخمیری غنی شده با انواع آنتی اکسیدانها و امگا 3 حاوی مغذی غنی شده با انواع فبیرها/ مهندس یاسر اینانلو، سمیرا داحی و سارا غفاری
- نام طرح: نان غنی شده با آنتی اکسیدانهای طبیعی/ مهندس محمد باقر سابقی، رقیه ایازیان و سمیرا داحی
- نام طرح: کیک بمب کوچولو/ مهندس محمد شریفی، فاطمه ممیوند و فاطمه ابرچاهی
