برگزاری کارگاه آموزشی سامانه یکپارچه کتابخانه دانشگاه جامع

۰۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۶ کد : ۴۲۱۱۴ اخبار
کارگاه آموزشی سامانه یکپارچه کتابخانه دانشگاه جامع با حضور ادمین های واحدهای استانی دانشگاه جامع در تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن تشکر از حضور فعال ادمین های استانی در این کارگاه آموزشی، با بیان ضرورت استفاده از سامانه یکپارچه کتابخانه توسط تمامی مراکز آموزشی، به استفاده از بخش کتابخانه و امکان تورق الکترونیکی کتب در این سامانه اشاره کرد و گفت: فعالیت­ های سامانه یکپارچه کتابخانه و سامانه ثبت و ارزیابی فعالیت های پژوهشی، فناوری و کارآفرینی دانشگاه در سطح بندی مراکز تأثیر مستقیم داشته و در سامانه هوش سازمانی(BA) گزارش خواهد شد، به همین خاطر دقت در ورود و ثبت اطلاعات بسیار مهم و ضروری است.

در این کارگاه آموزشی که به مدت 8 ساعت برگزار شد، شرکت کنندگان با مراحل فهرست نویسی، نسخه زدن، امانت دهی، RFID، ایجاد دسترسی به کتابداران مراکز آموزشی، فراخوانی کتاب از پایگاه داده کتابخانه های ملی جهت فهرست نویسی و نحوه ارائه خدمات کتابخانه ­ای به دانشجویان آشنا شدند.

هم اکنون این سامانه به آدرس http://lib.uast.ac.ir در دسترس مراکز آموزشی و دانشجویان قرار دارد.