با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

۲۰ جلد کتاب مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی در همدان رونمایی شد

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۲ کد : ۴۶۶۶۵ اخبار
۲۰ عنوان کتاب دانشگاه جامع علمی کاربردی همزمان با بیست و هفتمین سالروز تأسیس دانشگاه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در همدان رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد حسین امید، رییس دانشگاه در حاشیه آیین رونمایی در جمع خبرنگاران گفت: این کتاب ها در حوزه کارآفرینی و اشتغال هستند که توسط اساتید دانشگاه جامع علمی و کاربردی تالیف، چاپ و توزیع شده اند.

دکتر محمدحسین امید با بیان اینکه این کتاب ها در راستای سیاست کیفیت گرایی تالیف و رونمایی شدند، اضافه کرد: این دانشگاه دارای مراکز متعد، با کیفیت متفاوت و مدرسان مختلف است اما باید خروجی تمامی این مراکز و مدرسان یکسان باشد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد:  سرفصل های این کتاب ها به تصویب دانشگاه رسیده است و در تمامی کشور به صورت یکسان ارائه می شود.

دکتر امید ادامه داد: دانش آموختگان این دانشگاه ها در تمامی نقاط کشور این سرفصل ها را به طور کامل مطالعه کرده و آموزش می بینند.

وی یادآوری کرد: از نیم سال اول سال تحصیلی ۹۷ -  ۹۸ تدریس کتاب هایی که به مرور رونمایی شدند آغاز شد و ابتدا این روند به صورت آزمایشی در استان البرز صورت گرفت و در نیم سال دوم نیز این کار آزمایشی را ادامه دادیم.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: اینک شرایط فراهم شده که تا پایان نیم سال اول سال جاری همه استان های کشور و مراکز علمی کاربردی بر اساس دروسی که امروز رونمایی شد، آزمون هایی متمرکز و  سراسری زیر نظر دانشگاه برگزار کنند.

دکتر امید با بیان اینکه تالیف این کتاب ها موید در اولویت قرار گرفتن تضمین کیفیت برای این دانشگاه است ادامه داد: کتاب هایی که امروز رونمایی شد به صورت الکترونیکی و رایگان در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.

وی افزود: دانشجویان با وارد کردن کد دانشجویی ورود به کتابخانه دانشگاه جامع علمی کاربردی می توانند از این کتاب ها استفاده کنند همچنین به صورت محدود این کتاب ها چاپ شده است.