فراخوان برگزاری نخستین مسابقه ملی طرح کسب و کار دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد

۲۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۱ کد : ۴۶۷۶۶ اخبار
نخستین مسابقه ملی طرح کسب و کار دانشگاه در استان قم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، برگزاری این رویداد علمی را یکی از برنامه های کاربردی با محوریت کارآفرینی توصیف کرد و افزود: با عنایت به اهداف، سیاست ­ها و رسالت­ های تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و حرکت در جهت تبدیل آن به برترین دانشگاه نسل سوم و مهارتی کشور، بناست در سالی که به نام سال رونق تولید مزین شده است، با همراهی، همفکری و مشارکت اعضای خانواده بزرگ علمی کاربردی و سایر محققان، اندیشمندان و خبرگان عرصه کسب و کار و کارآفرینی، نخستین مسابقه ملی طرح کسب و کار در محورهای مختلف در استان قم، برگزار شود.

وی ضمن تاکید بر لزوم اشاعه فرهنگ کارآفرینی و مهارت آموزی، از تمامی دانشجویان و دانش ­آموختگان دانشگاه، دعوت کرد تا با ارائه طرح ­های ارزنده خود، این دانشگاه را در برگزاری هر چه بهتر این رویداد بزرگ علمی همراهی نمایند.

دکتر بروجردی علوی در ادامه افزود: این مسابقه در شش محور کسب و کارهای دانش بنیان، کسب و کارهای صنایع خلاق و نوآور، کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات، کسب و کارهای اجتماعی، کسب و کارهای خانگی، روستایی و عشایری و کسب و کارهای ویژه صنایع غیرفعال و ورشکسته برگزار می شود، که از طرح ­­های پذیرفته شده در هر محور، به نحو مقتضی تقدیر و جوایز نفیسی بدان اعطا خواهد شد و برگزیدگان (صاحبان طرح) علاوه بر دریافت جوایز به مراکز رشد و نوآوری، صندوق­ های سرمایه­ گذاری و همچنین صنایع متقاضی، جهت پیاده ­سازی طرح خود معرفی می ­شوند.

وی در پایان ضمن دعوت از تمامی صنایع، دستگاه ­ها، نهادها و متولیان موضوع اشتغال جهت حمایت از این رویداد علمی، از تمامی واحدهای استانی و مراکز آموزش علمی کاربردی خواست، تا اطلاع ­رسانی شایسته ­ای در این خصوص به­ عمل آورند.

نشانی پرتال مسابقه: http://bpolympiad.uast.ac.ir

( ۴ )