در جلسه ای با مرکز آموزش های مجازی دانشگاه تهران بررسی شد

۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۹ کد : ۵۰۸۱۴ اخبار
آموزش های مجازی، مدل های مختلف طراحی و استانداردسازی سامانه یادگیری الکترونیک و محتواهای آموزشی در جلسه ای با حضور دکتر امید فاطمی، رییس مرکز آموزش های مجازی دانشگاه تهران، دکتر سیدعلی بدری، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و دکتر رسول ناصری سرپرست مرکز تولید محتوا و یادگیری الکترونیک دانشگاه، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این جلسه، دکتر بدری ضمن تشریح ساختار سازمانی و تنوع محتوایی رشته ها و دروس دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص تفاوت استانداردهای مطرح برای دانشگاه های نظری با دانشگاه جامع علمی کاربردی، مطالبی ارائه کرد.

همچنین راه اندازی سامانه مدیریت یادگیری دانشگاه و نحوه یکپارچه سازی مدل توزیع شده، موردبحث و بررسی قرار گرفت.

در خاتمه، مقرر شد دوره آموزش یادگیری الکترونیک برای همکاران ستاد مرکزی و واحدهای استانی دانشگاه با همکاری مرکز آموزش های مجازی دانشگاه تهران برگزار شود.