۰۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۹ کد : ۵۲۰۷۵ اخبار
در راستای تحقق عدالت آموزشی و سیاست کیفیت گرایی دانشگاه، ۷ عنوان کتاب جدید رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در جلسه رونمایی از کتاب های جدید دانشگاه  که با همکاری مرکز نشر دانشگاهی منتشر شده است، دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه گفت: چاپ کتاب های معتبر با توجه به تعداد مراکز، کیفیت های متفاوت تدریس توسط مدرسان مختلف، امری ضروری و کمک به تحقق عدالت آموزشی است.

وی افزود: اولویت بعدی دانشگاه، چاپ کتاب در علوم پایه است. وی اظهار امیدواری کرد که اگر چه تمامی این کتاب ها به صورت رایگان در کتابخانه دیجیتال دانشگاه قابل دسترسی برای کلیه دانشجویان هست، نسخه فیزیکی این کتاب ها نیز سریعتر به دست دانشجویان برسد.

گفتنی است، سری جدید کتاب های دانشگاه، شامل کتاب معارف اسلامی کاربردی در حوزه هنر، معارف اسلامی کاربردی در حوزه کشاورزی، ایمنی و بهداشت محیط کار،اصول و فنون مذاکره، مدیریت منابع انسانی و دانشگاههای علمی کاربردی در اروپا است.

دانشجویان و مدرسان می توانند با ورود به سامانه کتابخانه یکپارچه دانشگاه به آدرس lib.uast.ac.ir و ثبت کد مدرسی و یا کد دانشجویی به این منابع دسترسی داشته باشند.