برگزاری دومین دوره مدرسه کسب و کار دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۸ کد : ۵۲۳۷۲ اخبار
دومین دوره مدرسه کسب و کار دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۱۶ آذرماه به مدت ۱۰ جلسه به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محمد حسین موسی زاده، مدیر کل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه ضمن اعلام مطلب فوق گفت: با توجه به برگزاری موفقیت آمیز اولین دوره مدرسه کسب و کار، دومین دوره این مدرسه با هدف تقویت مهارت های ورود موفق دانشجویان و دانش آموختگان به بازار کار حرفه ای و آشنایی با فرصت ها و روندهای خلق ارزش و ثروت در دنیا از 16 آذر ماه به مدت 10 جلسه برگزار می شود.

وی افزود: در این رویداد که با حمایت دانشگاه از برنامه های نوآورانه برگزار می شود، داوطلبان، الفبای راه اندازی و توسعه کسب و کار شخصی خود را می آموزند و با تجربیات شرکت های دانش بنیان و نوپا آشنا شده و طراحی و توسعه یک محصول یا خدمت فناورانه را تمرین می کنند.

موسی زاده در ادامه اظهار داشت: دانشجویان، دانش آموختگان، کارآفرینان و فعالان کسب و کارهای نوپا برای اطلاع از مراحل ثبت نام و پذیرش در دومین مدرسه کسب و کار دانشگاه جامع علمی کاربردی به این لینک مراجعه کنند.