برگزاری کارگاه آموزشی شبکه خدمات شبکه آزمایشگاه های علمی ایران( شاعا) در دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۴ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۲ کد : ۶۱۸۰۱ اخبار

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری کارگاه آموزشی شبکه شاعا در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر علی صدر سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر اظهار داشت: نخستین کارگاه آموزشی و توجیهی شبکه آزمایشگاه های علمی کشور با حضور مدیران و مسئولین امور پژوهش و فناوری مراکز آموزشی علمی کاربردی سراسر کشور و نیز معاونین علمی، رؤسای ادارات و کارشناسان پژوهشی واحدهای استانی این دانشگاه برگزار شد.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: کارگاه آموزشی شبکه شاعا با هدف نقش آفرینی بیشتر مراکز آموزش علمی کاربردی در توسعه علم و فناوری از طریق ارائه خدمات آزمایشگاهی به جامعه علمی کشور و ارتقای زیرساخت های کارگاهی و آزمایشگاهی طرح ریزی و اجرا شد.

وی افزود: این کارگاه با محوریت موضوعات و مباحث مرتبط با شبکه شاعا از جمله فرآیند عضویت در شبکه آزمایشگاه‌های علمی ایران، نحوه ‌اشتراک‌گذاری تجهیزات، خدمات و توانمندی‌های آزمایشگاهی در این شبکه و توسعه منابع درآمدی مراکز آموزشی در این بخش، برگزار ‌شد.
گفتنی است این کارگاه برای مراکز آموزش علمی کاربردی استان تهران به صورت حضوری و برای واحد استانی به طور مجازی با همکاری دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.