اخبار شیرپوینت - آرشیو

شرکت مراکز رشد خوشه­ های فناوری دانشگاه جامع علمی­ کاربردی  در هشتمین نمایشگاه بین ­المللی صنعت آرد و نان

شرکت مراکز رشد خوشه­ های فناوری دانشگاه جامع علمی­ کاربردی در هشتمین نمایشگاه بین ­المللی صنعت آرد و نان

شرکت مراکز رشد خوشه­ های فناوری دانشگاه جامع علمی­ کاربردی در هشتمین نمایشگاه بین­ المللی صنعت آرد و نان هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان “ibex2014 با اهدافی چون فرهنگ­سازی و اصلاح الگوی تولید و مصرف آرد و نان­ برگزار گردید.

ادامه مطلب
شرکت مراکز رشد خوشه­ های فناوری دانشگاه جامع علمی­ کاربردی  در هشتمین نمایشگاه بین ­المللی صنعت آرد و نان

شرکت مراکز رشد خوشه­ های فناوری دانشگاه جامع علمی­ کاربردی در هشتمین نمایشگاه بین ­المللی صنعت آرد و نان

شرکت مراکز رشد خوشه­ های فناوری دانشگاه جامع علمی­ کاربردی در سیزدهمین نمایشگاه بین ­المللی ماشین ­آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران در سیزدهمین نمایشگاه بین ­المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات؛ بیش از 350 شرکت داخلی و خارجی از 19 کشور حضور دارند.

ادامه مطلب
برگزاری پنجمین جلسه شورای فناوری شبکه مراکز رشد خوشه‌های فناوریدانشگاه در استان اصفهان

برگزاری پنجمین جلسه شورای فناوری شبکه مراکز رشد خوشه‌های فناوریدانشگاه در استان اصفهان

برگزاری پنجمین جلسه شورای فناوری شبکه مراکز رشد خوشه‌های فناوری دانشگاه در استان اصفهان پنجمین جلسه شورای فناوری شبکه مراکز رشد خوشه‌های فناوری دانشگاه در استان اصفهان برگزار شد.

ادامه مطلب
برگزاری جلسه هم اندیشی هجدهمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت  برای توسعه ملی

برگزاری جلسه هم اندیشی هجدهمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی

جلسه هم اندیشی هجدهمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی جلسه هم اندیشی هجدهمین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی با حضور معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه های جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه ای و جمعی از روسای مراکز در جوار صنعت و سایر مدعوین برگزار شد .  

ادامه مطلب
برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت‌های نوپای گز، شیرینی، کیک و بیسکویت (startup)

برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت‌های نوپای گز، شیرینی، کیک و بیسکویت (startup)

برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت‌های نوپای گز، شیرینی، کیک و بیسکویت (startup ) شبکه مراکز رشد خوشه‌های فناوری دانشگاه با همکاری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان اصفهان، مرکز رشد خوشه فناوری‌های گز، شیرینی، شکلات و صنایع وابسته اصفهان و مرکز رشد خوشه فناوری‌های بیسکویت و صنایع وابسته زنجان  اقدام به برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت‌های نوپای گز، شیرینی، کیک و بیسکویت (startup ) خواهد نمود. برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت‌های نوپای گز، شیرینی، کیک و بیسکویت (startup) شبکه مراکز رشد خوشه‌های فناوری دانشگاه با همکاری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان اصفهان، مرکز رشد خوشه فناوری‌های گز، شیرینی، شکلات و صنایع وابسته اصفهان و مرکز رشد خوشه فناوری‌های بیسکویت و صنایع وابسته زنجان در تاریخ 16 الی 18 مهرماه 1393 در شهر اصفهان با هدف یادگیری و تجربه روش‌های نوین شروع کسب و کار در صنعت مواد غذایی اقدام به برگزاری اولین کارگاه تخصصی شرکت‌های نوپای گز، شیرینی، کیک و بیسکویت (startup) خواهد نمود. در این برنامه شرکت‌کنندگان پرانگیزه‌ای شامل متخصصان حرفه گز، شیرینی، شکلات و بیسکویت، طراحان، مدیران تجاری، عاشقان کسب و کارهای نوین و بازاریاب‌های حرفه‌ای گرد هم می‌آیند تا در طی این دوره ایده‌هایشان را مطرح نمایند، گروه تشکیل دهند و ایده‌های منتخب را به مرحله اجرا برسانند. شرکت در این رویداد به شرکت‌کنندگان می‌آموزد که با افزایش مهارت‌های فردی و کار تیمی و برپایه اصول علمی، ایده‌های خود را به کسب و کارهای سود ده و پایدار تبدیل نمایند. حضور مربیان متخصص در زمینه گز، شیرینی، شکلات، بیسکویت و کسب و کار، کمک به کسب تجربه و یادگیری اصول پایه در ایده‌پردازی و تبدیل آن به عمل می‌‌کند و حضور شرکت‌ها و داوران مطرح در زمینه گز و شیرینی شانس برخورداری از حمایت‌های مادی و معنوی را برای شرکت‌کنندگان ایجاد می‌کند. ارزش‌های پیشنهادی برای تیم‌ها ورود به شبکه کسب و کار صنایع شیرینی، شکلات و صنایع وابسته امکان جذب در هسته فناوری مرکز رشد خوشه فناوری‌های گز، شیرینی، شکلات و صنایع وابسته اصفهان (مرکز آموزش علمی‌کاربردی عتیق) و مرکز رشد خوشه فناوری‌های بیسکویت و صتایع وابسته زنجان (مرکز آموزش علمی‌کاربردی شرکت سهامی عام مینو) اعطای گواهی‌نامه معتبر از شبکه مراکز رشد خوشه‌های فناوری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی بهره‌مندی از تسهیلات قرض‌الحسنه بلند مدت تیم اول20 میلیون تومان تیم دوم 10 میلیون تومان تیم سوم5 میلیون تومان سایر تیم‌ها 2 میلیون تومان علاقمندان به ثبت‌نام در این رویداد آموزشی می‌نوانند به سایت آن به نشانی: http://uastartup.ir مراجعه نمایند. محل برگزاری: خیابان جی، نبش اتوبان شهید آقابابایی، مجموعه شهروند زمان برگزاری: 16 تا 18 مهرماه 1393 تلفن: 2350871-0313 ایمیل: isfahan@uastartup.ir

ادامه مطلب
رزومه 1

رزومه 1

مشخصات همکاران معاونت پژوهش و فناوری مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی الف- مشخصات فردی: نام و نام خانوادگی: مسعود ذوالفقاری رشته و مدرك تحصیلی: کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی حوزه فعالیت: تحصیلات تکمیلی، کارآفرینی نشانی محل كار: تهران، میدان ولیعصر، بلوار کشاورز، خیابان شهید کبکانیان، کوی فرگاه، شماره 6 ، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، طبقه اول تلفن محل كار: 42573127 دورنگار: پست الكترونیكی: ب-سوابق اجرایی: عضو هیات علمی دانشگاه معاونت آموزش و پژوهش مركز علمی كاربردی صنایع غلات قائم مدیر اداری مالی مركز علمی كاربردی مینو خرمدره مدیر آموزش و پژوهش مركز علمی كاربردی مینو خرمدره عضو شورای سیاست گذاری نشریه علمی تخصصی نان و شیرینی از سال 1388 الی 1390 عضو شورای سیاست گذاری و ممیزی اساتید مرکز علمی کاربردی غلات 1390 الی 1392 ناظر واحد استان تهران در جلسه مصاحبه دانشجویان دوره ارشد عضو کمیته علمی اولین کمپ کارافرینی عضو کمیته علمی و اجرایی نمایشگاه اشتغال و توسعه کارافرینی ج- سوابق آموزشی و تحصیلی: كارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی عنوان پایان نامه: بررسی میزان فلزات سنگین در نانهای سنتی شهر تهران د-سوابق پژوهشی: - تدوین رشته مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی - عضو اصلی کمیته بازنگری رشته های صنایع غذایی گرایش تولید نان و صنعت شیرینی و صنایع آرد در دانشگاه جامع علمی کاربردی عضو اصلی کمیته تدوین رشته تک پودمان(MBA گرایش بازار یابی در صنایع غذایی) مسئول کارآفرینی مرکز علمی کاربردی غلات در دانشگاه جامع علمی کاربردی عضو کار گروه بازنگری رشته مهندسی فناوری بسته بندی(در دست اقدام) ردیف عنوان مقاله نام مجله سال انتشار نام نویسندگان به ترتیب ذکر شده در مقاله 1 بررسی میزان فلزات سنگین در نانهای سنتی شهر تهران اقتصاد سبز 1392 مسعود ذوالفقاری ردیف عنوان مقاله نام کنفرانس یا سمینار یا همایش سال برگزاری محل برگزاری نام نویسندگان به ترتیب ذکر شده در مقاله 1 بررسی میزان فلزات سنگین در نانهای سنتی شهر تهران اولین کنگره ملی نان 1391 پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مسعود ذوالفقاری   ردیف عنوان سمینار سال برگزاری محل برگزاری 1 ورود گندم دروم به بازار بورس 1388 پارک علم و فناوری دانشگاه تهران 2 رتبه بندی واحد های تولید نان 1388 پارک علم و فناوری دانشگاه تهران   ه- عضویت در انجمن­های علمی: عضو فعال و پیوسته انجمن علوم فناوری غلات ایران ( وابسته به وزارت علوم و تحقیقات) و- توانمندی ها و مهارت ها : ردیف نام موسسه عنوان دوره 1 CCPLنروژ OHSAS 18001 2 CCPLنروژ ISO22000 3 URS انگلیس ISO19011(AUDIT) ممیزی ایزو 9000 و ایزو 14000 4 URSانگلیس ISO27001 5 آموزش عالی جهاد کشاورزی کاربرد استارتر ها در صنایع لبنی 6 دانشگاه جامع علمی کاربردی طرح دانش افزایی اعضای هیات علمی 7 دانشگاه جامع علمی کاربردی کارگاه پروپوزال نویسی 8 دانشگاه جامع علمی کاربردی کارگاه مراکز رشد خوشه های فناوری ردیف نام طرح تحقیقاتی کار فرما سال اجرا طرح سمت در طرح 1 بررسی نان های سنتی تهران انجمن علمی غلات 1391 مسئول اجرایی 2 ممیزی علم غلات ریاست جمهوری 1390 همکار سایر: دارای مدرک ICDL و آشنایی کامل با نرم افزارهای کامپیوتر آشنایی کامل با سخت افزار کامپیوتر گذراندن دوره minitab در شرکت CCPL نروژ  

ادامه مطلب